SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Synnøve Solemdal
December 17th, 2014 by rnn.yqe.

Norge er et sportslig land der de aller fleste mennesker er aktive og i god form. Særlig er den norske kjærligheten for friluftslivet synlig om vinteren, når resten av Europa holder seg innendørs, gjerne foran peisen. Hver vinter tar nemlig hundretusener av nordmenn frem skiene og setter ut i skog og mark for å holde kroppen frisk og rask. Mange tar hobbyen ett steg videre – derfor er alle store skikonkurranser preget av norske menn og kvinner på pallplassene. Skiskyting og langrenn er vår store spesialitet, og Norge har produsert utallige stjerner gjennom tidene som har dominert sporten.

Så fort en legende tenker tanken på å legge karrieren på hylla, står en oppkommende stjerne klar til å ta over plassen. Synnøve Solemdal er en stigende stjerne. Den unge jenta fra Tingvoll i Møre og Romsdal har imponert stort de siste årene, selv om hun ikke er favoritt helt enda i verdencupen. Tora Berger er fortsatt i sine beste år og vil mest sannsynlig få lavere odds hos bettingsider, men frøken Solemdal har allerede klart å komme før sin lagkamerat (under verdenscupen i Østerrike). Hvem vet hvordan det går neste gang?

På den korte tiden Synnøve Solemdal har vært med på landslaget har hun tatt tre gullmedaljer i stafett, en utrolig bragd for en 25 år gammel jente. Synnøve er på rask vei oppover, vi vil mest sannsynlig se mer og mer av henne i årene som kommer. Om hun blir en ny Bente Martinsen eller Tora Berger er fortsatt tidlig å si, men den innsatsen hun legger i hvert eneste løp skal vi ikke se bort fra at Solemdal blir vår neste favoritt. Nå som oddsen fortsatt er rimelig høy på at Solemdal skal ta gull, er det all grunn til å satse noen kroner under den neste verdenscupen i ski.


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa